• Behandling af barnløshed

  Behandling af barnløshed

  Resultaterne taler for sig selv

 • Test dig selv

  Test dig selv

  Hvilken behandling skal jeg have

 • IVF behandling

  IVF behandling

  Vi er blandt landets førende
  indenfor IVF behandling

Fertilitetsbehandling der passer til din situation

Fertilitetsbehandling for barnløse par

Start her

Fertilitetsbehandling for barnløse kvinder

Start her

Fertilitetsbehandling for lesbiske par

Start her

Resultaterne taler for sig selv
– vi laver et barn om dagen

Vores valg havde intet med pris at gøre. Vi valgte ud fra, at vi ville have de bedst mulige betingelser for endnu en graviditet, og vi kunne ikke have fået det bedre end det som vi oplevede hos Dansk Fertilitetsklinik.
Julie og Teo
Dragør
For os var det vigtigt den måde, som alle var søde og tog godt imod os fra den første gang vi kom på klinikken. Vi kunne mærke, at både receptionister, sygeplejersker og læger gjorde alt, hvad de kunne for at få os til at føle os trygge.
Anonymt par

Book en GRATIS kort samtale med lægen

Book tid til samtale

Når du skal i behandling for barnløshed, så melder der sig ofte en lang række spørgsmål, og ofte oplever den enkelte kvinde eller det enkelte par en følelse af tvivl og usikkerhed. Derfor handler det om, at få skabt vished for, at det valg du træffer er det rigtige.

Er du i tvivl om, hvor du ønsker at gå i behandling, så kontakt os for at booke tid til et besøg. Hos Dansk Fertilitetsklinik tilbyder vi dig en gratis og helt uforpligtende kort samtale med lægen af 15 minutters varighed, hvor du får mulighed for at komme og opleve vores klinik.

Professionel behandling af barnløshed

Få hjælp til jeres barnløshed - Dansk Fertilitetsklinik byder velkommen til et trygt behandlingsforløb med vægt på den personlige, individuelle rådgivning. Vi har mere end 40 års erfaring med behandling af barnløshed både blandt enlige kvinder og par.

Dansk Fertilitetsklinik er førende indenfor den nyeste forskning, og vi anvender de nyeste teknologier indenfor barnløshedsbehandling. På klinikken lægger vi vægt på kvalitet og et behandlingstilbud, der er tilpasset den enkelte kvinde/par. Vi tilbyder alle former for behandling, IVF, ICSI, TESE og insemination. Vi er blandt landets førende fertilitetsklinikker indenfor IVF behandling (reagensglasbehandling) og vores succesrate for alle vores fertilitetsbehandlinger er blandt de højeste i Danmark.

Hver dag bliver et barn født gennem behandling hos Dansk Fertilitetsklinik. Siden 2005 har vi været med til at undfange 3000 børn. Under Vores patienter fortæller kan du læse mere om vores patienters oplevelser efter behandling hos os.

Er du i tvivl om noget, og har du spørgsmål, så kan du også kontakte os online. Vi forsøger at besvare alle henvendelser mandag til fredag indenfor 24 timer.

Læs mere under SPØRG LÆGEN.

Få svar på de mange spørgsmål der trænger sig på