• Behandling af barnløshed

  Behandling af barnløshed

  Resultaterne taler for sig selv

 • Test dig selv

  Test dig selv

  Hvilken behandling skal jeg have

 • IVF behandling

  IVF behandling

  Vi er blandt landets førende
  indenfor IVF behandling

Fertilitetsbehandling der passer til din situation

Fertilitetsbehandling for barnløse par

Start her

Fertilitetsbehandling for barnløse kvinder

Start her

Fertilitetsbehandling for lesbiske par

Start her

Resultaterne taler for sig selv
– vi laver et barn om dagen

Da først vi havde besøgt Dansk Fertilitetsklinik havde vi ikke behov for at se flere klinikker. Vores mavefornemmelse sagde os, at det var det helt rigtige sted for os.
Lena og Christina
Tåstrup
Vi faldt bl.a. for, at lægerne sparede med hinanden og trak på en fælles ressourcemasse. Det virkede meget professionelt, og det var dejligt, at vi kunne læne os tilbage og føle os trygge.
Camilla og Magnus
Brønshøj

Book en GRATIS samtale med vores læge

Book tid til samtale

Når man starter i behandling for barnløshed, melder der sig, meget forståeligt, en lang række spørgsmål, og ofte oplever den enkelte kvinde, eller det enkelte par, en følelse af tvivl og usikkerhed.

Derfor handler det for os om, at få skabt vished for, at det valg du træffer, er det rigtige for dig og give dig den rette vejledning igennem hele forløbet.

Hos Dansk Fertilitetsklinik tilbyder vi dig en gratis og helt uforpligtende samtale af 15 minutters varighed med vores læge. Her kan du i professionelle omgivelser få stillet nogle af de spørgsmål, der ligger dig mest på sinde, samt opleve vores klinik.

Hos Dansk Fertilitetsklinik har vi over 50 års erfaring med behandling af barnløshed, for både enlige kvinder og par i alle aldre og kan uden tvivl finde frem til den behandling, der er mest velegnet for dig!

Professionel behandling af barnløshed

Hos Dansk Fertilitetsklinik byder vi dig velkommen til et trygt behandlingsforløb, hvor vi ligger vægt på den personlige og individuelle rådgivning.

Vi har mere end 50 års erfaring med behandling af barnløshed både for enlige kvinder og par.

Vi er blandt Danmarks førende, når det gælder den nyeste forskning inden for behandling af barnløshed, og vi anvender kun den nyeste teknologi på området. På den måde øger vi sandsynligheden for at I kan blive gravide.

Hos Dansk Fertilitetsklinik lægger stor vægt på kvalitet og på at tilbyde et behandlingsforløb, der er tilpasset den enkelte person eller det enkelte par.

Hvert enkelt behandlingsforløb planlægges derfor altid i tæt samråd med dig og dine pårørende.

Vi tilbyder alle de nyeste former for fertilitetsbehandlinger, som IVF, ICSI og TESE samt insemination.

Vi er blandt landets førende fertilitetsklinikker indenfor IVF-behandling (reagensglasbehandling), og vores succesrate for fertilitetsbehandlinger er blandt de højeste i Danmark, for kvinder i alle aldersgrupper.

I dag bliver der i gennemsnit født ét barn om dagen, som er kommet til verden som et resultat af en behandling hos Dansk Fertilitetsklinik. Siden 2005 har vi været med til at bringe mere end 3500 børn til verden.

På siden ’Vores patienter fortæller’, kan du læse mere om vores patienters oplevelser, efter endt behandling hos os.

Har du spørgsmål eller tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os online. Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Læs mere under SPØRG LÆGEN.

Få svar på de mange spørgsmål der trænger sig på