sample-smalt-billede.jpg

Insemination med partnersæd er gratis

Insemination med partnersæd
Vi tilbyder insemination med din partners sæd, hvis mandens sædkvalitet er normal eller lettere nedsat. Hvis I medbringer en henvisning fra egen læge er behandlingen gratis. Er sædkvaliteten svært nedsat, bør der foretages IVF behandling med mikroinsemination (ICSI) eller anvendes donorsæd. Resultaterne ligger mellem 19,2% og 13,1% positiv graviditetstest per insemination hos Dansk Fertilitetsklinik, afhængig af din alder.

Insemination
Ved insemination føres mandens sæd gennem livmoderhalsen op i livmoderhulen og æggelederne lige omkring ægløsningen, hvor chancen for en befrugtning er størst. Se videoklippet nederst på denne side om behandling med insemination.

Krav til kvinden
Insemination med partnerens sæd kan også anvendes, når du har PCO eller problemer med ægløsningen (anovulation), eller hvis du har endometriose. Du skal have mindst én normal æggeleder, for at vi kan foretage insemination. Derfor er det vigtigt, at passageforholdene i æggelederen undersøges forud for opstart af behandling med insemination.

Hormonstimulation
Ved insemination med partnersæd vil vi ofte anvende en let hormonstimulation. Du skal give dig selv indsprøjtninger i maveskindet i nogle få dage, så der dannes 2-3 modne follikler i stedet for den ene, der normalt løsnes i en naturlig cyklus. Hvis mere end ét æg bliver befrugtet, kan du også blive gravid med tvillinger (yderst sjældent trillinger). Vi viser dig, hvordan du skal tage medicinen.

Skulle det alligevel ikke lykkes at blive gravid, kan du forsøge IVF behandling i stedet for.

Gratis behandling
Hvis I begge medbringer en henvisning fra egen læge, er undersøgelser og insemination ved Dansk Fertilitetsklinik gratis. I skal selv betale for medicin. Vi tilbyder 3 inseminationer med partnersæd til kvinder op til 43 år.

Insemination med partnersæd er gratis
Insemination med partnersæd er gratis

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

  • Den første samtale tager 45 minutter
  • Vi ønsker at lære dig og din situation at kende
  • Vi forsøger at drage læring af tidligere behandlinger for at optimere næste behandling i fald du ikke bliver gravid.
  • En rar og hjemlig atmosfære uden ventetid i venteværelset
  • Mulighed for skanningstider tidlig morgen og sidst på eftermiddagen
  • Vores laboratorium råder over nyeste teknikker og udstyr
  • Æggene følges døgnet rundt i embryoskopet
  • Vi er super gode til at vælge det rigtige æg
  • Vi er den privatklinik i Danmark som lægger færrest æg op for at få en graviditet
  • Vores resultater ligger konstant i top 3 blandt alle klinikker i Danmark.