sample-smalt-billede.jpg

Praktiske oplysninger

Dansk Fertilitetsklinik ligger på Frederiksberg, Seedorffs Vænge 2, 1. sal, knap 100 m fra Frederiksberg Hospital. Vi ligger diskret placeret i en almindelig boligejendom med indgang på bagsiden af ejendommen, så du kan bevare diskretionen omkring dit besøg hos os.

Med bil, bus eller Metro

  • Der er 2 timers fri parkering til klinikkens gæster fra kl. 7:30-17:00 på Seedorffs Vænge. Følg APCOAS skiltning og husk at stille p-skiven. Parkeringskort udleveres i receptionen. Vi har ikke aftale med CITY-PARK.
  • Der er 2 timers fri parkering på Nordre Fasanvej hele døgnet.
  • Buslinje 4A standser på Nordre Fasanvej.
  • Der er 200 m til Metrostationen "Fasanvej".


Med tog eller fly
Det tager 22 minutter med metroen fra Københavns Lufthavn. Metroen afgår fra ankomsthallen i lufthavnen og kører direkte til "Fasanvej" station. Når du kommer op fra Metrostationen går du over på modsatte side af Nordre Fasanvej og ca. 200 m mod højre. Klinikken ligger i en rød murstensbygning.

Overnatning
Vi har tegnet en fordelagtig firmaaftale med Brøchner Hotels for vores patienter med 10% rabat i forhold til almindelig listepris, hvis behandling på Dansk Fertilitetsklinik kan dokumenteres. Booking skal foregå på tlf. nr. 33 95 77 77 for at opnå rabatten.

Brøchner Hotels omfatter de 4 hoteller Hotel Kong Arthur****, Ibsens Hotel*** og Hotel Danmark***, som alle ligger i det indre København, tæt på offentlig transport og seværdigheder. Fra Brøchner Hotels hjemmeside kan du se alle 4 hoteller og finde det, som passer bedst til dig og dine behov. Alle værelser har gratis internetadgang.

Der er gratis parkering på Hotel Kong Arthur og gratis adgang til Avalon Spa inkl. fitness for klinikkens gæster.