sample-smalt-billede.jpg

Nyheder

0 Svar

På baggrund af en række alvorlige bivirkningsindberetninger hos fostre og spædbørn, hvis mødre under graviditeten har taget medicin af typen SSRI-præparater, indskærper Lægemiddelstyrelsen nu deres anbefalinger for brug af SSRI-præparater under graviditet.
Læs mere

0 Svar

Lægemiddelstyrelsen advarer om ulovligt salg af donorsæd.
Læs mere

0 Svar

Weekendens store sensation i dagspressen handler om fund af HPV virus i dansk donorsæd. Forfatterne anbefaler at drenge også skal tilbydes vaccination mod HPV virus.
Læs mere

0 Svar

I sidste uge har vi i forbindelse med ombygningen fået installeret nye Embryoskoper som tillader kontinuerlig overvågning ved hjælp af timelapse af alle æg 24 timer i døgnet.
Læs mere

0 Svar

Dette spørgsmål vil antropologi studerende Sara Theibel forsøge at finde svar på i forbindelse med en interview-undersøgelse.
Læs mere

0 Svar

På grund af nogle nødvendige ændringer i vores laboratorium er vi nød til at lukke laboratoriet i uge 27-29 i år.
Læs mere

0 Svar

Vores igangværende projekt med afprøvning af ny medicin er nu lukket for tilgang af nye patienter.
Læs mere

0 Svar

Ved årsmødet i Dansk Fertilitetsselskab blev alle danske fertilitetsklinikkers resultater for 2010 præsenteret. Vi er stolte af at have Danmarks bedste resultater.
Læs mere

0 Svar

Over 53% af alle kvinder under 35 år bliver afsluttet med et levende barn i maven per ægoplægning!
Læs mere

Er du medlem af danmark?

feb. 20, 2011
0 Svar

Er du medlem af sygeforsikringen danmark? I så kan du få største delen af udgifterne til medicin refunderet, afhængig af hvilken gruppe du er meldt ind i.
Læs mere