sample-smalt-billede.jpg

Elisabeth Clare Larsen

Speciallæge i gynækologi, Ph.D.

Email. elisabeth@danfert.dk

Min interesse for fertilitetsbehandling begyndte i 1998, hvor jeg havde et valgfrit ophold på Fertilitetsklinikken på Rigshospitalet. Opholdet blev i 2000 afløst af 3 spændende år, hvor jeg var ansat som klinisk assistent samme sted. I 2004 forsvarede jeg min Ph.D. afhandling om fertilitet hos kvinder helbredt for cancer i børne- og ungdomsårene.

Jeg blev speciallæge i gynækologi og obstetrik i 2007 og arbejdede frem til marts 2017 på Fertilitetsklinikken på Rigshospitalet. I de 10 år fik jeg solid erfaring i at håndtere udredning og behandling af barnløshed inklusiv gentagne graviditetstab. Som særligt ansvarsområde havde jeg ægdonation.

Siden april 2017 har jeg været ansat på Fertilitets- og Endokrinologisk klinik på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Her er min viden blevet opdateret indenfor behandling af reproduktionsmedicinske tilstande hos kvinder.

Jeg har gennem flere år arbejdet på Dansk Fertilitetsklinik i min fritid, og kommer til at arbejde fuld tid på klinikken fra 1. februar 2018.

De sidste 15 år har jeg jævnligt undervist medicinstuderende, sygeplejersker og kommende speciallæger i gynækologi. Desuden har jeg deltaget og deltager forsat i forskning indenfor behandling af barnløshed. Af samme grund tager jeg på kurser og kongresser flere gange årligt, da det både inspirerer til nye projekter og ikke mindst til at indføre nye behandlingsmetoder.