sample-smalt-billede.jpg

Vores patienter fortæller

Vi gør meget ud af at sikre, at vores patienter har en god oplevelse af deres behandling hos os. Og vi er så heldige, at nogle af vores patienter har lyst til at dele deres historie her.

Allerede efter første skanning sendte Hans Krog mig på Hillerød Sygehus, for at få fjernet det væv, som var grunden til min udeblevne graviditet.
Vi faldt bl.a. for, at lægerne sparede med hinanden og trak på en fælles ressourcemasse. Det virkede meget professionelt, og det var dejligt, at vi kunne læne os tilbage og føle os trygge.
Vores valg havde intet med pris at gøre. Vi valgte ud fra, at vi ville have de bedst mulige betingelser for endnu en graviditet, og vi kunne ikke have fået det bedre end det som vi oplevede hos Dansk Fertilitetsklinik.
Da først vi havde besøgt Dansk Fertilitetsklinik havde vi ikke behov for at se flere klinikker. Vores mavefornemmelse sagde os, at det var det helt rigtige sted for os.
For os var det vigtigt den måde, som alle var søde og tog godt imod os fra den første gang vi kom på klinikken. Vi kunne mærke, at både receptionister, sygeplejersker og læger gjorde alt, hvad de kunne for at få os til at føle os trygge.
Mange års fortvivlelse, bekymring og frustration blev forløst da Camilla fik den glædelige nyhed overbragt på Dansk Fertilitetsklinik. Dog skulle hun lige have svar på spørgsmålet "Hvor mange er der?"...
Ingen havde forventet at det ville være så svært at blive forældre. Læs Bella og Christians historie. Det kan betale sig at blive ved, selv om det ser svært og ind imellem håbløst ud.
Det var ikke nemt for Iben at få sit ønskebarn. Læs hendes beretning om behandlingerne, og om, hvordan hun klarede skuffelserne når det ikke gik som ønsket.
At være i fertilitetsbehandling er svært, for det er ikke givet at behandlingen fører til det ønskede resultat. Læs hvordan C oplevede at være i behandling uden at blive gravid.
Dansk Fertilitetsklinik tilbyder også IVF behandling til patienter bosiddende i udlandet. Mange danskere føler det mere trygt at blive behandlet i Danmark, mens selve stimulationen kan foregå i udlandet. Merethe og Morten har prøvet det.
Det kan være hårdt at være i fertilitetsbehandling, især hvis det ikke vil lykkes
Selv efter 3 IVF behandlinger uden graviditet kan drømmen om en familie godt realiseres. Christine har nu fået to drenge og drømmer allerede om en lillesøster...
barnlos_single_gravid_efter_IVF_med_donorsaed.jpg