sample-smalt-billede.jpg

IVF behandling

IVF og ICSI 2017: Dansk Fertilitetsklinik førende inden for IVF behandling!

  • Positiv graviditetstest per ægoplægning
  • Levende graviditet i 8. uge

Ved Dansk Fertilitetsselskabs årsmøde i 2018 blev resultaterne for alle fertilitetsklinikker i Danmark offentliggjort. Vi er stolte af år efter år at ligge i den absolutte top af dansk fertilitetsbehandling. På landsplan var antallet af afsluttede graviditeter per ægoplægning på 33,0%, hos os var det 37,5% for kvinder under 40 år, selv om vi lægger færre æg tilbage end de andre privatklinikker gør. Kilde: Dansk Fertilitetsselskab (www.fertilitetsselskab.dk, årsrapporter)

{TABLE GRAPH CONTENT}

Dansk Fertilitetsklinik er bedst til at vælge de rigtige æg

Vores fremragende resultater skyldes blandt andet, at vi i høj grad er gået over til blastocyst dyrkning, hvis der er flere gode æg at vælge imellem på 2. dagen. Sidste år lagde vi 1 æg op i 86% af alle behandlinger hos kvinder under 40 år, og i 48% af alle behandlinger af kvinder i aldersgruppen 40-43 år. Vi havde 5,3% tvillinger hos kvinder < 40 år og også 11% tvillinger hos kvinder 40-43 år, eller 6,6% hos alle kvinder.

I 2017 har vi fastholdt vores høje graviditetsrate, selv om vi fortsat lægger færre æg op. Vi mener det skyldes at vi dyrker alle æg i embryoskopet, som gør det muligt at følge ægudviklingen døgnet rundt. Det hjælper os til at finde frem til de æg som har størst graviditetschance.