sample-smalt-billede.jpg

Spørg fertilitetslægerne

Her kan du stille spørgsmål til alt omkring behandling af barnløshed. Vi vil forsøge at svare alle så hurtigt som muligt.

Bemærk at dit spørgsmål vil være offentligt, men at vi naturligvis ikke viser din e-mail og rigtige navn, hvis du ønsker at være anonym, men det er vigtigt at vi har dine oplysninger, ellers vil spørgsmålet ikke blive besvaret


Hysteroscopi

mar. 16, 2018
1 Svar

Hej, du bad om baggrundshistorie på det med at det hvide snask i livmoderen kommer hurtigt tilbage efter en operation i livmoderen. Jeg har fået kejsernit og fik senere en operation i livmoderen hvor der blev fjernet noget hvidt og en polyp. Hysteroskopi 3 måneder efter viser at det hvide er kommet tilbage. Og spørgsmålet er så om jeg overhovedet kan nå at få lagt embryoner op inden det kommer igen og dermed hindrer at de kan sætte sig fast? På forhånd tak
Læs mere

Chancer

mar. 14, 2018
1 Svar

Hej, Min mand og jeg har forsøg i lang tid at få et fælles barn. Vi har begge børn fra tidligere. Jeg er 37 og har en autoimmun sygdom. Har fået fjernet en æggeleder efter en GUL. Jeg har haft nogle tidlige aborter og vi er derfor tjekket igennem HAB (dog på Holbæk), der ikke fandt noget. Jeg har en AMH på 17,92. BMI på lige omkring 20. Vi har gået på CFC, men ønsker ikke at gå der længere da det er alt for standard og metervare behandlling. Mener du at I vil kunne hjælpe os? Min mand sædprøver er helt normale 8selvom han er 50 år). På forhånd tak MVH
Læs mere

hysteroscopi

mar. 12, 2018
1 Svar

Hvor hurtigt kan det nekrotiske væv komme tilbage efter at man har fjernet det i en livmoder efter en operation? Kan det komme tilbage efter 1 1/2 måned, så jeg ikke en gang kan få lagt embryoner op uden det er kommet tilbage?
Læs mere

Let nedsat sædkvalitet

mar. 07, 2018
1 Svar

Hej. Jeg er en ung mand sidst i 20'erne. Jeg fik desværre en klamydiainfektion, da jeg var yngre, hvilket har betydet, at der ikke kommer samme mængde sæd ud som tidligere. Derfor har jeg nu fået testet min sædkvalitet, og resultatet viste, at jeg har let nedsat sædkvalitet. Nu forsøger jeg at finde ud af, hvor vidt jeg skal være bekymret for, at jeg ikke vil kunne få børn med min kæreste på naturlig vis. Derfor vil jeg høre, om du evt. kan beskrive, hvor svært det evt. vil være for mig at gøre min kæreste gravid, når der altså er tale om let nedsat sædkvalitet, forudsat at hun er almindelig fertil? Jeg kan nemlig ikke rigtig kan finde ud af, hvor kritisk det er, når der er tale om let nedsat sædkvalitet. Desuden har jeg læst, at det er 40 pct af alle danske mænd, som har nedsat sædkvalitet i en eller anden grad. Kan du fortælle mig, om det er sandt, og om det betyder, at jeg ikke behøves at være så bekymret, hvis det er så normalt? På forhånd tak for hjælpen!
Læs mere

Graviditetschance

mar. 05, 2018
1 Svar

Hej igen, det er mig, som skrev om de to ar i livmoderen og jeg skal have ægdonation. Hvor meget sværere vil du beskrive, det er at blive gravid igen grundet de to ar? Jeg har aldrig haft problemer med at blive gravid før arrene, men har lige haft et mislykkes forsøg med høj kvalitets æg. Jeg er 46 år. På forhånd tak.
Læs mere

2 ar i livmoderen

mar. 04, 2018
1 Svar

Hej, Jeg har to ar i livmoderen efter kejsersnit. Nu forsøger jeg at live gravid igen. Er der noget specielt man kan gøre for at få ægget til at sætte sig fast, da jeg har læst at det ofte søger ned mod arrene. Jeg skal have en hysteroscopy. Jeg er 46 år og skal have ægdonation
Læs mere

Klinik udlandet

feb. 26, 2018
1 Svar

Hej.. Vi har en datter, fået efter 3 inseminering (uden held) og 6 IVF behandlinger (sidste forsøg lykkedes). Vil nu gerne forsøge at få et barn mere. Grundet alder 46 år, skal dette foregår i udlandet. Er der en klinik I vil anbefale? Pft Hilsen Tina
Læs mere

Overvægt

feb. 19, 2018
1 Svar

Jeg er en dame på 34 år med pco og er samtidig overvægtig. Jeg har hørt at man ikke må blive insemineret når man er overvægtig - er det rigtigt.? Hvor meget må man evt. Veje.? Har er enormt stort ønske om en efternøler til vores datter inden jeg bliver for gammel..
Læs mere

Graviditets chancen

feb. 11, 2018
1 Svar

Hej Jeg er kvinde på snart 34år med mand på 42år Jeg har 2 kejsersnit, det sidste i 2006, med eks mand Vi er sunde og raske, jeg mangler begge æggeledere Vi har været igennem 6 oplægninger IVF heraf 3 med 2 fine æg. Jeg får aldrig positiv test. Vi har forsøgt priming, AHA, prednisolone, akupunktur, hormon ændringer osv. Vi har et fryse æg som aldrig er prøvet før. Det er vores sidste håb. Har du nogen gode råd, vejledning eller tror du det lykkes med vores baggrund? Vi har altid haft sunde befrugtet æg, dog kun det ene til frys. På forhånd tak.
Læs mere

Hystereoscopi

feb. 06, 2018
1 Svar

Hej, jeg ønsker at få en hysteroscopi for at se om der skulle være noget i min livmoder forhindrer mig i at blive gravid. Skal det foretages på 5-10 dag i cyklus eller vil det være ok at få det foretaget på andre dage?
Læs mere

Primning

feb. 02, 2018
1 Svar

Hej igen, det er mig som skrev til dig, om det mislykkedes forsøg med ægdonation i udlandet, hvor alt så perfekt ud og alligevel ikke blev gravid. Anbefaler du jeg får primning næste gang? Jeg har været gravid 4 gange før. (2 af dem naturligt) Jeg har i dag to ar i livmoderen pga. kejsersnit. På forhånd tak for dit svar
Læs mere

To perfekte æg

feb. 01, 2018
1 Svar

Hej, Jeg fik ikke forklaret dig, at de to perfekte æg i udlandet var ægdonation. Lægen sagde min livmoderslimhinde var perfekt og jeg har aldrig haft svært ved at blive gravid. Jeg har inden dette forsøg to ar i livmoderen efter kejsersnit. Lægen sagde at han forventede jeg blev gravid. Jeg undrer mig meget over jeg ikke blev gravid. Hvad tænker du?
Læs mere

To perfekte æg

jan. 31, 2018
1 Svar

Hej jeg har i udlandet fået lagt to perfekte æg op og min slimhinde var perfekt og gynækologen sagde at han derfor regnede med jeg blev gravid. Det blev jeg ikke. Jeg ved at jeg bliver nemt gravid. Prøver I ofte at på trods af så flotte æg, at det ikke lykkes?
Læs mere

Info.

jan. 30, 2018
1 Svar

Hei. Jeg er en singel dame på 33 år fra Norge. Jeg lurer på om du kan sende meg info om hva/hvordan dere gjør dette? Hva blir den totale prisen? Og hva kan jeg evt kan forbedre/gjøre i Norge før/etter jeg treffer dere? Mvh Lena
Læs mere

Progesteron

jan. 28, 2018
1 Svar

Hej Jeg har et spørgsmål vedr. progesteron. Jeg har været gravid en gang, hvor jeg konstaterede implantationsblødning (rød blødning) 3 dage inden testdag kombineret med brunlig pletblødbing/udflåd. Graviditeten blev konstateret ved blodprøve og endte i en spontanabort. Nu har jeg endnu engang konstateret en blødning 5 dage inden testdag, som er kombineret med brunlig pletblødning. Jeg frygter at den brunlige pletblødning skyldes progesteron mangel og at hvis jeg er blevet gravid denne gang, at det så endnu en gang ender med en spontan abort. Hvad kan jeg gøre for eventuelt at forhindre det? Og er det sandsynligt at pletblødningen skyldes progesteronmangel? Eller er det normalt at pletbløde (have brunligt udflåd når man tørrer) på rette stadie i cyklus?
Læs mere

1 Svar

Is it possible to receive progesterone supplement during pregnancy in Denmark? I had multiple miscarriages following bleeding and a doctor in another country recommended that I try progesterone supplement. Thanks for clarifying.
Læs mere

1 Svar

Min mand og jeg vil gerne have et barn, men er dog udfordret af, at min mand har noonan syndrom, hvilket betyder at der er en rigtig høj risiko for at han er steril. Kan man få en henvisning til at få donorsæd med det samme eller skal begge parter først undersøges? Jeg har tidligere været gravid i 2005 (men fik en abort pga min unge alder), og vi ønsker ikke at bruge hans sæd, da syndromet er arveligt og kan medføre en masse gener for et kommende barn.
Læs mere

Ventetid

dec. 23, 2017
1 Svar

Hej, Min kæreste og jeg er et lesbisk par, som gerne vil have børn - men hvor lang tid går der fra, at vi får en henvisning fra egen læge til at vi kan gå i gang med behandlingen hos jer?
Læs mere

Kort lutealfase

dec. 17, 2017
1 Svar

Jeg en stoppede på p-piller for 3 måneder siden. Jeg har fundet ud af, at jeg først har ægløsning mellem dag 16-18, men min cyklus er kun mellem 23-25 dage. Er der noget man selv kan gøre for at forlænge lutealfasen eller skal jeg til lægen med henblik på at få nogle hormoner? Jeg er 28.
Læs mere

Hormonbehandling

nov. 11, 2017
1 Svar

Vi er et par, der ønsker at blive gravide. Jeg har PCO, og vil høre om man skal insemineres når man får hormonbehandling, eller om man kan få hormonbehandling, og så selv prøve. Kan det være en mulighed? Eller vælger i altid at inseminere uanset? Min mand har god sædkvalitet, jeg har fået hormonbehandling 1 gang tidligere i 2015, hvor jeg blev insemineret og gravid i første forsøg.
Læs mere

Barn nr 2

nov. 09, 2017
1 Svar

Hejsa. Jeg er 41 år gammel og min mand 45 år. I 2014 fik vi efter 6 iui (uden graviditet) og 3 icsi' er endelig en dejlig dreng. Nu ønsker vi os barn nummer 2. Har lige brugt vores sidste fryseæg, uden graviditet. I vores forløb i det offentlige fandt de ikke noget galt med os, andet end vi var nødt til at gå til icsi, for at sikre befrugtning af æg da dette ikke skete af sig selv. Er det realistisk at tro på st det kan lykkes at få barn nummer 2 med vores alder? Skal vi bruge en henvisning for at fosøge i privat regi?
Læs mere

graviditet

nov. 07, 2017
1 Svar

I 2 år hsr min mand og jeg prøvet at blive gravide og vi er begge blevet tjekket men ingen problemer. Så ville høre hvad man nu kan gøre.
Læs mere

1 Svar

Hej, jeg har netop været igennem mit første stimulerede fryseforsøg. Jeg blev gravid, men desværre viste det sig, at være et vindæg og jeg fik derfor foretaget kirurgisk abort I uge 8+3. Nu afventer jeg menstruation. Vil det være forsvarligt at starte et friskt IVF forsøg op allerede ved første menstruation efter aborten?
Læs mere

1 Svar

Kære Danfert Jeg er en kvinde på 26 år der for nylig har fået konstateret PCOS. Mit androgen er normalt og min AMH over 100. Jeg er normalvægtig og lever sundt med motion og delvis KISS-kost. Lige nu venter jeg på at min kæreste får en henvisning fra sin egen læge og så er vi klar til at bestille en tid hos jer. Vi er blevet forberedt på at ventetiden nok er omkring 7 uger. Imellemtiden har jeg overvejelser omkring at starte på en enkelt måned med p-piller. Det er over 3 måneder siden jeg sidste havde en menstruation, hvilket går mig på. Synes I det ville være en god ide at jeg starter på en pakke nu og dermed får fremkaldt en blødning inden jeg kommer til den første samtale hos jer? Min kæreste og jeg ønsker helst at vi kun skal have hjælp til at jeg kan få ægløsninger og undgå inseminering, hvis det er muligt. Hvordan behandler I PCO hos jer? Er det altid hormonstimulering og insemination eller kan man få lov at forsøge hjemme før man går videre til inseminering? Jeg håber I kan svare på mine spørgsmål! Mvh. Julie
Læs mere

Mulighed for graviditet

okt. 23, 2017
1 Svar

Jeg har siden marts 2017 fået lagt i alt i alt 4 blastocyster op, alle af god kvalitet samt med AHA ved det sidste forsøg. Jeg har derudover taget crinone x 2 dgl., men er endnu ikke blevet gravid. Jeg har nu 6 æg på frys. Hvad tænker du kan være årsagen til at jeg ikke opnår graviditet og hvordan ser mine chancer ud?
Læs mere