sample-smalt-billede.jpg

Spørg fertilitetslægerne

Her kan du stille spørgsmål til alt omkring behandling af barnløshed. Vi vil forsøge at svare alle så hurtigt som muligt.

Bemærk at dit spørgsmål vil være offentligt, men at vi naturligvis ikke viser din e-mail og rigtige navn, hvis du ønsker at være anonym, men det er vigtigt at vi har dine oplysninger, ellers vil spørgsmålet ikke blive besvaret.

Alt hvad der står i spørgsmålsfeltet vil blive offentliggjort.

 

Klinik udlandet

feb. 26, 2018
1 Svar

Hej.. Vi har en datter, fået efter 3 inseminering (uden held) og 6 IVF behandlinger (sidste forsøg lykkedes). Vil nu gerne forsøge at få et barn mere. Grundet alder 46 år, skal dette foregår i udlandet. Er der en klinik I vil anbefale? Pft Hilsen Tina
Læs mere

Overvægt

feb. 19, 2018
1 Svar

Jeg er en dame på 34 år med pco og er samtidig overvægtig. Jeg har hørt at man ikke må blive insemineret når man er overvægtig - er det rigtigt.? Hvor meget må man evt. Veje.? Har er enormt stort ønske om en efternøler til vores datter inden jeg bliver for gammel..
Læs mere

Graviditets chancen

feb. 11, 2018
1 Svar

Hej Jeg er kvinde på snart 34år med mand på 42år Jeg har 2 kejsersnit, det sidste i 2006, med eks mand Vi er sunde og raske, jeg mangler begge æggeledere Vi har været igennem 6 oplægninger IVF heraf 3 med 2 fine æg. Jeg får aldrig positiv test. Vi har forsøgt priming, AHA, prednisolone, akupunktur, hormon ændringer osv. Vi har et fryse æg som aldrig er prøvet før. Det er vores sidste håb. Har du nogen gode råd, vejledning eller tror du det lykkes med vores baggrund? Vi har altid haft sunde befrugtet æg, dog kun det ene til frys. På forhånd tak.
Læs mere

Hystereoscopi

feb. 06, 2018
1 Svar

Hej, jeg ønsker at få en hysteroscopi for at se om der skulle være noget i min livmoder forhindrer mig i at blive gravid. Skal det foretages på 5-10 dag i cyklus eller vil det være ok at få det foretaget på andre dage?
Læs mere

Primning

feb. 02, 2018
1 Svar

Hej igen, det er mig som skrev til dig, om det mislykkedes forsøg med ægdonation i udlandet, hvor alt så perfekt ud og alligevel ikke blev gravid. Anbefaler du jeg får primning næste gang? Jeg har været gravid 4 gange før. (2 af dem naturligt) Jeg har i dag to ar i livmoderen pga. kejsersnit. På forhånd tak for dit svar
Læs mere

To perfekte æg

feb. 01, 2018
1 Svar

Hej, Jeg fik ikke forklaret dig, at de to perfekte æg i udlandet var ægdonation. Lægen sagde min livmoderslimhinde var perfekt og jeg har aldrig haft svært ved at blive gravid. Jeg har inden dette forsøg to ar i livmoderen efter kejsersnit. Lægen sagde at han forventede jeg blev gravid. Jeg undrer mig meget over jeg ikke blev gravid. Hvad tænker du?
Læs mere

To perfekte æg

jan. 31, 2018
1 Svar

Hej jeg har i udlandet fået lagt to perfekte æg op og min slimhinde var perfekt og gynækologen sagde at han derfor regnede med jeg blev gravid. Det blev jeg ikke. Jeg ved at jeg bliver nemt gravid. Prøver I ofte at på trods af så flotte æg, at det ikke lykkes?
Læs mere

Info.

jan. 30, 2018
1 Svar

Hei. Jeg er en singel dame på 33 år fra Norge. Jeg lurer på om du kan sende meg info om hva/hvordan dere gjør dette? Hva blir den totale prisen? Og hva kan jeg evt kan forbedre/gjøre i Norge før/etter jeg treffer dere? Mvh Lena
Læs mere

Progesteron

jan. 28, 2018
1 Svar

Hej Jeg har et spørgsmål vedr. progesteron. Jeg har været gravid en gang, hvor jeg konstaterede implantationsblødning (rød blødning) 3 dage inden testdag kombineret med brunlig pletblødbing/udflåd. Graviditeten blev konstateret ved blodprøve og endte i en spontanabort. Nu har jeg endnu engang konstateret en blødning 5 dage inden testdag, som er kombineret med brunlig pletblødning. Jeg frygter at den brunlige pletblødning skyldes progesteron mangel og at hvis jeg er blevet gravid denne gang, at det så endnu en gang ender med en spontan abort. Hvad kan jeg gøre for eventuelt at forhindre det? Og er det sandsynligt at pletblødningen skyldes progesteronmangel? Eller er det normalt at pletbløde (have brunligt udflåd når man tørrer) på rette stadie i cyklus?
Læs mere

1 Svar

Is it possible to receive progesterone supplement during pregnancy in Denmark? I had multiple miscarriages following bleeding and a doctor in another country recommended that I try progesterone supplement. Thanks for clarifying.
Læs mere

1 Svar

Min mand og jeg vil gerne have et barn, men er dog udfordret af, at min mand har noonan syndrom, hvilket betyder at der er en rigtig høj risiko for at han er steril. Kan man få en henvisning til at få donorsæd med det samme eller skal begge parter først undersøges? Jeg har tidligere været gravid i 2005 (men fik en abort pga min unge alder), og vi ønsker ikke at bruge hans sæd, da syndromet er arveligt og kan medføre en masse gener for et kommende barn.
Læs mere

Ventetid

dec. 23, 2017
1 Svar

Hej, Min kæreste og jeg er et lesbisk par, som gerne vil have børn - men hvor lang tid går der fra, at vi får en henvisning fra egen læge til at vi kan gå i gang med behandlingen hos jer?
Læs mere

Kort lutealfase

dec. 17, 2017
1 Svar

Jeg en stoppede på p-piller for 3 måneder siden. Jeg har fundet ud af, at jeg først har ægløsning mellem dag 16-18, men min cyklus er kun mellem 23-25 dage. Er der noget man selv kan gøre for at forlænge lutealfasen eller skal jeg til lægen med henblik på at få nogle hormoner? Jeg er 28.
Læs mere

Hormonbehandling

nov. 11, 2017
1 Svar

Vi er et par, der ønsker at blive gravide. Jeg har PCO, og vil høre om man skal insemineres når man får hormonbehandling, eller om man kan få hormonbehandling, og så selv prøve. Kan det være en mulighed? Eller vælger i altid at inseminere uanset? Min mand har god sædkvalitet, jeg har fået hormonbehandling 1 gang tidligere i 2015, hvor jeg blev insemineret og gravid i første forsøg.
Læs mere

Barn nr 2

nov. 09, 2017
1 Svar

Hejsa. Jeg er 41 år gammel og min mand 45 år. I 2014 fik vi efter 6 iui (uden graviditet) og 3 icsi' er endelig en dejlig dreng. Nu ønsker vi os barn nummer 2. Har lige brugt vores sidste fryseæg, uden graviditet. I vores forløb i det offentlige fandt de ikke noget galt med os, andet end vi var nødt til at gå til icsi, for at sikre befrugtning af æg da dette ikke skete af sig selv. Er det realistisk at tro på st det kan lykkes at få barn nummer 2 med vores alder? Skal vi bruge en henvisning for at fosøge i privat regi?
Læs mere

graviditet

nov. 07, 2017
1 Svar

I 2 år hsr min mand og jeg prøvet at blive gravide og vi er begge blevet tjekket men ingen problemer. Så ville høre hvad man nu kan gøre.
Læs mere

1 Svar

Hej, jeg har netop været igennem mit første stimulerede fryseforsøg. Jeg blev gravid, men desværre viste det sig, at være et vindæg og jeg fik derfor foretaget kirurgisk abort I uge 8+3. Nu afventer jeg menstruation. Vil det være forsvarligt at starte et friskt IVF forsøg op allerede ved første menstruation efter aborten?
Læs mere

1 Svar

Kære Danfert Jeg er en kvinde på 26 år der for nylig har fået konstateret PCOS. Mit androgen er normalt og min AMH over 100. Jeg er normalvægtig og lever sundt med motion og delvis KISS-kost. Lige nu venter jeg på at min kæreste får en henvisning fra sin egen læge og så er vi klar til at bestille en tid hos jer. Vi er blevet forberedt på at ventetiden nok er omkring 7 uger. Imellemtiden har jeg overvejelser omkring at starte på en enkelt måned med p-piller. Det er over 3 måneder siden jeg sidste havde en menstruation, hvilket går mig på. Synes I det ville være en god ide at jeg starter på en pakke nu og dermed får fremkaldt en blødning inden jeg kommer til den første samtale hos jer? Min kæreste og jeg ønsker helst at vi kun skal have hjælp til at jeg kan få ægløsninger og undgå inseminering, hvis det er muligt. Hvordan behandler I PCO hos jer? Er det altid hormonstimulering og insemination eller kan man få lov at forsøge hjemme før man går videre til inseminering? Jeg håber I kan svare på mine spørgsmål! Mvh. Julie
Læs mere

Mulighed for graviditet

okt. 23, 2017
1 Svar

Jeg har siden marts 2017 fået lagt i alt i alt 4 blastocyster op, alle af god kvalitet samt med AHA ved det sidste forsøg. Jeg har derudover taget crinone x 2 dgl., men er endnu ikke blevet gravid. Jeg har nu 6 æg på frys. Hvad tænker du kan være årsagen til at jeg ikke opnår graviditet og hvordan ser mine chancer ud?
Læs mere

1 Svar

Hej DanFert, Hvordan er sandsynligheden for en positiv graviditetstest ved et friskt IVF forsoeg kontra et forsoeg med frosne aeg hos jer? Normalvaegtig med PCO og Endometriose. Hilsen J.
Læs mere

1 Svar

Hej. Sagen er den at jeg lige pt ikke har haft min menustration i 4 måneder. Snakkede med min kæreste den anden dag om vores fælles ønsker om børn i fremtiden. Det skal siges at min kæreste er udmærket klar over min mangle på menustration. Vi har ikke forsøgt at blive gravid, da han stadigvæk er under uddannelse. Jeg har for nogle år tilbage haft et helt år uden at få min menustration, hvilket bekymrede mig lidt, men den kom så af sig selv. Det skal siges at min menustration var regelmæssig da jeg fik den som 13-årig og et år frem. Derefter blev den meget uregelmæssig, jeg er nu 19 år, så har mere eller mindre vænnet mig til at den kommer og går. Men efter snakken med min kæreste - hvor han snakkede om det kunne ske at jeg ikke var i stand til at få børn- er jeg blevet en anelse urolig. Jeg har hårvækst fra navlen og ned, hvilket jeg syntes er underligt, da det ikke lader til at være "normalt" for kvinder så at sige. Jeg har også nogle få hår som sidder på min hage og under den, som jeg plejer at barbere væk, da jeg finder det rimelig ubehageligt. Mit spørgsmål er så om jeg muligvis lider af pco, og om jeg burde besøge min egen læge for at finde ud af det.
Læs mere

Kan vi blive insemineret

okt. 09, 2017
1 Svar

Hej. Min kæreste og jeg har snart været sammen i 4 år han har to tvillinger drenge på 5 som er blevet insemineret da han sæd kvalitet er nedsat vi vil meget gerne have et barn sammen vi har prøvet på naturligvis trods vi ved det nok ikke lykkedes så derfor er vi nu klar til vi gerne vil insemineres men kan vi det når han har to børn i forvejen kan vi få lægehenvisning så det er gratis eller skal vi selv betale?
Læs mere

1 Svar

Hej med jer Jeg vil gerne høre hvornår det er muligt at komme i fertilitetsbehandling igen efter ens første barn? Vi tænker at vi gerne vil have nr. 2 sådan rimelig hurtigt, så de er så tæt på hinanden som muligt. Mvh Line Hoffmann
Læs mere

Ang ivf behandling

sep. 24, 2017
1 Svar

Hej. Min kæreste og jeg har fået ivf behandling til vores første barn. Nu vil vi gerne ha nummer to, og har set at de har lavet loven om mht egenbetaling, men gælder dette kun inseminisation, eller gælder det også ivf behandling? På forhånd tak.
Læs mere

Chance for graviditet

sep. 21, 2017
1 Svar

Hej jeg har fået lagt et 8 cellet og en 10 cellet æg op det er mit 3. Friske og har en del Frys bag mig. Jeg er 24 år og er normalvægtig med pco. Hvad vil chancernr ca være for det lykkes ?
Læs mere