sample-smalt-billede.jpg

Spørg fertilitetslægerne

Her kan du stille spørgsmål til alt omkring behandling af barnløshed. Vi vil forsøge at svare alle så hurtigt som muligt.

Bemærk at dit spørgsmål vil være offentligt, men at vi naturligvis ikke viser din e-mail og rigtige navn, hvis du ønsker at være anonym, men det er vigtigt at vi har dine oplysninger, ellers vil spørgsmålet ikke blive besvaret.

Alt hvad der står i spørgsmålsfeltet vil blive offentliggjort.

 

Fragmenter

maj 15, 2016
1 Svar

Vi har været igennem 3iui og 2 ivf. Ingen graviditet opnået. Jeg er 37 år og min kæreste 27 år ( kæreste top sæd) Jeg var gravid som 27 årig og valgte abort dengang. (Gravid med Eks kæreste ) Jeg har ikke brugt prævention i alle de år og har haft fast kæreste på i alle år. Nu har min kæreste og jeg prøvet 5,5 år og intet er sket, heller ikke i behandling. Æggene fragmentere og går i stå på 2. Dagen. Hvad skal vi gøre ? Fik 7 æg ud på menopur og 1 æg 7 cellet til oplægning. Satte sig ikke fast. 2. Ivf 14 æg ud på pergoveris og ikke 1 æg til oplægning. Alle sindssygt fragmenteret og delte sig forkert. Nu er vi stoppet i beh. Blev overstimuleret hver gang og indlagt. Hvad er dit råd til os. ? Jeg fejler intet og er normal vægtig og sund. Ingen rygning og masser af sport for vores begge vedkommende. Vh.
Læs mere

Celledeling

maj 13, 2016
1 Svar

Hvad kan årsagen være, ved at det befrugtede æg går i stå typisk ved de 4 celler? Jeg har et barn i forvejen og min mand er steriliseret. Derfor får han udtaget TESA og mine æg tages ud og hvert æg tilsættes en sædcelle. Min mand har også et barn. Vi er begge 41 år :) Det er nu tredje gang at celledelingen går i stå - så hvis der er noget vi kan gøre anderledes ville det jo være fint. Jeg får den korte protokol med Gonal F.
Læs mere

Øvre aldersgrebse

apr. 23, 2016
1 Svar

Hva er deres øvrige aldersgrense for ivf? Kan man få ivf med donerte egg etter fyllte 43 år?
Læs mere

Ivf beh

apr. 21, 2016
1 Svar

Jeg og min mand skal til at starte på en ivf behandling... Henvisning fra lægen.. Mit spørgsmål er det gratis 1 gang...
Læs mere

Adoption?

apr. 17, 2016
1 Svar

Hej, jag och min man har en tjejkompis som vill ställa upp och bära ett barn för oss. En ivf behandling tänkte vi.. Så att barnet inte genetiskt blir hennes. Är det något ni kan hjälpa till med?
Læs mere

Vurdering

apr. 10, 2016
1 Svar

Hej, Jeg er en gammel rotte ud i fertilitetsbehandlinger. Jeg var ignnem 9 ICSI med min tidligere mand og der fik jeg min datter. havde også en GUL og fik fjernet en ægleder. Årsagen var en meget lav sædkvalitet. Nu er jeg gift igen men en mand med en rigtig fin sædkvalitet. vi blev gravide 5 mdr efter jeg smed ppillerne, dog var det en biokemisk, så det gik hurtigt over. vi blev utålmodige og gik igang med insemineringer og der havde vi 5 forsøg uden skyggen af positiv test. Vi bliver så pludseligt naturligt gravide igen, men en SA omkring 6+3.. Siden har jeg været igennem 4 ivf. Første gang lav stimluering og to æg ud - et flot æg op - ikke gravid. Derefter to korte IVF med høj stimulering (prøvet både Elonva, gonal f og menopur) det giver to aflysninger, da æggene ikke er modne - den ene gang blever ægget befrugtet med deler sig lidt forkert. Jeg har max fået 3-4 æg ud. Den sidste behandling jeg havde var en lang ivf også med høje doser af menopur. Her kommer 3 æg ud, kun et er modent og jeg får lagt et 2 cellet tilbage på 2. dagen. Jeg bliver biokemisk gravid, dokumenteret på blodprøve. What to do??? JEg har et forsøg tilbage i det offentlige, men jeg magter det egentlig ikke. Min datter endte med at blive lavet på en privat klinik og jeg har aldrig oplevet umodne æg. Det skal siges at jeg er diagnotiseret med Mb Crohn og derfor har jeg også forsøgt at få Prednisolon og støtte hcg (havde kun held med at få prednisolonen i den sidste behandling. Jeg har ok blodprøøver i forhold til hormoner. Jeg er 35 år. Kan I hjælpe og evt hvordan? På forhånd tak
Læs mere

IVF mens jeg ammer?

apr. 07, 2016
1 Svar

Jeg ammer min søn på 8 måneder og vil gerne fortsætte i hvert fald et halvt år endnu. Men jeg vil også meget gerne i gang med en ny ivf-behandling hurtigst muligt, da det er et stort ønske at give min søn en søster/bror der aldersmæssigt er tæt på. Kan det lade sig gøre at blive behandlet uden at stoppe amningen?
Læs mere

ægdonor som 39 årig?

apr. 05, 2016
1 Svar

Jeg vil gerne høre, om der er nogen mulighed for at blive ægdonor til min gode veninde, når jeg er fyldt 39?
Læs mere

overvægtig

apr. 04, 2016
1 Svar

Kan man blive insimineret hvis man er overvægtig. Har et barn i forvejen
Læs mere

Tesa

apr. 03, 2016
1 Svar

Hvad er jeres erfaringer med Tesa? Kan man opnå succes?
Læs mere

Ægdonor kompensation

mar. 28, 2016
1 Svar

Hej lægen Jeg vil høre, om der er nogen form for kompensation, hvis jeg ønsker at donere mine æg?
Læs mere

1 Svar

Hej, min mand og jeg har prøvet i ca. 1 år nu, men jeg kan simpelthen ikke blive gravid. Hvad kan årsagen være? Jeg er 25 år og han er 30 år.
Læs mere

1 Svar

Hvis man køber tre IVF behandlinger hos jer, ryger man så ud af behandlingskøen til IVF hos det offentlige?
Læs mere

1 Svar

Oversæt Koreansk Engelsk Dansk Registrer sprog Engelsk Koreansk Dansk Hi I've got the blood test result yesterday and I was told the number is over 700. I wonder if this is quite high? I've got the egg up on the 13th Feb. and blood test yesterday. I've heard that there are 3 time more chance of one egg twins with blastocyst. Would you please let me know if you have any experience with one egg twins at your clinic with 1 egg blastocyst? and if you have the statistics, please? Thank you in advance and look forward to hearing from you soon. Hej Jeg har fået blodprøve resultat i går, og jeg fik at vide at tallet er over 700. Jeg spekulerer på, om det er ganske høj? Jeg har fået ægget op på 13 Feb. og blodprøve forgik i går. Jeg har hørt, at der er 3 gang større chance for et æg tvillinger med blastocyst. Vil du så lad mig vide, hvis du har nogen erfaring med ét æg tvillinger på din klinik med 1 æg blastocyst? og hvis du har statistikken? På forhånd tak og ser frem til at høre fra dig snart. mvh, Minhee
Læs mere

Ivf

feb. 16, 2016
1 Svar

Hej jeg skal igang med Ivf behandling, og jeg ville derfor høre om man kunne vælge at få de tre gratis forsøg hos jer i stedet for på en offentlig klinik?
Læs mere

Barn nr. 2 som single

feb. 05, 2016
1 Svar

Hej Danfert Jeg har et barn fra et tidligere forhold, men er nu single og ønsker et barn mere nu med donorsæd. Når ikke det er med "samme" partner, er behandlingen så dækket af sygesikringen eller skal jeg selv betale?
Læs mere

Behandling med ven

feb. 05, 2016
1 Svar

Hej på Danfert Jeg ønsker at starte inseminations-behandling hos jer. Jeg er egentlig single, men jeg har en god ven, som gerne vil hjælpe mig og donere sæden til mig. Kan dette lade sig gøre hos jer?
Læs mere

Barn nr. 2

jan. 31, 2016
1 Svar

Vi vil gerne have en søskende til vores barn på 3 år. Blev gravide på insemination sidst. Hvordan er de nye regler?
Læs mere

1 Svar

Vil gerne have barn nr. 2
Læs mere

Ingen menstruation...

jul. 06, 2015
1 Svar

Ingen menstruation...
Læs mere

For gammel ?

jul. 06, 2015
1 Svar

For gammel ?
Læs mere

1 Svar

Hvor sikker på graviditet er man ?
Læs mere

1 Svar

Sterilliseret - Kan jeg få hjælp til at blive gravid?
Læs mere