sample-smalt-billede.jpg

Spørg fertilitetslægerne

Her kan du stille spørgsmål til alt omkring behandling af barnløshed. Vi vil forsøge at svare alle så hurtigt som muligt.

Bemærk at dit spørgsmål vil være offentligt, men at vi naturligvis ikke viser din e-mail og rigtige navn, hvis du ønsker at være anonym, men det er vigtigt at vi har dine oplysninger, ellers vil spørgsmålet ikke blive besvaret.

Alt hvad der står i spørgsmålsfeltet vil blive offentliggjort.

 

overvægtig

apr. 04, 2016
1 Svar

Kan man blive insimineret hvis man er overvægtig. Har et barn i forvejen
Læs mere

Tesa

apr. 03, 2016
1 Svar

Hvad er jeres erfaringer med Tesa? Kan man opnå succes?
Læs mere

Ægdonor kompensation

mar. 28, 2016
1 Svar

Hej lægen Jeg vil høre, om der er nogen form for kompensation, hvis jeg ønsker at donere mine æg?
Læs mere

1 Svar

Hej, min mand og jeg har prøvet i ca. 1 år nu, men jeg kan simpelthen ikke blive gravid. Hvad kan årsagen være? Jeg er 25 år og han er 30 år.
Læs mere

1 Svar

Hvis man køber tre IVF behandlinger hos jer, ryger man så ud af behandlingskøen til IVF hos det offentlige?
Læs mere

1 Svar

Oversæt Koreansk Engelsk Dansk Registrer sprog Engelsk Koreansk Dansk Hi I've got the blood test result yesterday and I was told the number is over 700. I wonder if this is quite high? I've got the egg up on the 13th Feb. and blood test yesterday. I've heard that there are 3 time more chance of one egg twins with blastocyst. Would you please let me know if you have any experience with one egg twins at your clinic with 1 egg blastocyst? and if you have the statistics, please? Thank you in advance and look forward to hearing from you soon. Hej Jeg har fået blodprøve resultat i går, og jeg fik at vide at tallet er over 700. Jeg spekulerer på, om det er ganske høj? Jeg har fået ægget op på 13 Feb. og blodprøve forgik i går. Jeg har hørt, at der er 3 gang større chance for et æg tvillinger med blastocyst. Vil du så lad mig vide, hvis du har nogen erfaring med ét æg tvillinger på din klinik med 1 æg blastocyst? og hvis du har statistikken? På forhånd tak og ser frem til at høre fra dig snart. mvh, Minhee
Læs mere

Ivf

feb. 16, 2016
1 Svar

Hej jeg skal igang med Ivf behandling, og jeg ville derfor høre om man kunne vælge at få de tre gratis forsøg hos jer i stedet for på en offentlig klinik?
Læs mere

Barn nr. 2 som single

feb. 05, 2016
1 Svar

Hej Danfert Jeg har et barn fra et tidligere forhold, men er nu single og ønsker et barn mere nu med donorsæd. Når ikke det er med "samme" partner, er behandlingen så dækket af sygesikringen eller skal jeg selv betale?
Læs mere

Behandling med ven

feb. 05, 2016
1 Svar

Hej på Danfert Jeg ønsker at starte inseminations-behandling hos jer. Jeg er egentlig single, men jeg har en god ven, som gerne vil hjælpe mig og donere sæden til mig. Kan dette lade sig gøre hos jer?
Læs mere

Barn nr. 2

jan. 31, 2016
1 Svar

Vi vil gerne have en søskende til vores barn på 3 år. Blev gravide på insemination sidst. Hvordan er de nye regler?
Læs mere

1 Svar

Vil gerne have barn nr. 2
Læs mere

Ingen menstruation...

jul. 06, 2015
1 Svar

Ingen menstruation...
Læs mere

For gammel ?

jul. 06, 2015
1 Svar

For gammel ?
Læs mere

1 Svar

Hvor sikker på graviditet er man ?
Læs mere

1 Svar

Sterilliseret - Kan jeg få hjælp til at blive gravid?
Læs mere