sample-smalt-billede.jpg

Sådan kommer du i gang

Bestil tid i dag
Ring på telefon 3834 9030 eller send en mail til booking@danfert.dk. Se under kontaktoplysninger for mere information om åbningstider.

Gratis samtale med lægen
Det første, der skal ske, når du søger hjælp hos os, er, at du skal have en samtale og undersøgelse hos en af vores læger. Her planlægger du sammen med lægen den nødvendige behandling. Samtalen er gratis, hvis du eller I medbringer en henvisning fra egen læge. Du kan nu igen få en henvisning til barn nr. 2 eller efterfølgende børn fra egen læge.

Henvisning fra egen læge
Vi skal have en henvisning fra jeres egen læge for at samtale, undersøgelser og behandlinger med insemination er gratis. Lægen behøver ikke undersøge jer, før I kommer til os, men hvis lægen gerne vil, finder I en liste over nødvendige undersøgelser her (pdf).

Første konsultation
Ved den første konsultation undersøger vi jer begge to, således at vi hurtigst muligt får de nødvendige oplysninger til at kunne gå i gang med behandlingen. Derfor er det meget vigtigt, at I har udfyldt det elektroniske spørgeskema, inden I kommer til lægesamtalen.

Hvis du tidligere har været i behandling med IVF eller insemination, kender vi formentlig årsagen til problemet, og behandlingen kan starte umiddelbart efter samtalen. Det kan være en stor hjælp, hvis du sender stimulationsskemaer og ægskemaer fra tidligere IVF behandlinger inden konsultationen.

Har du ikke tidligere været undersøgt, vil vi starte undersøgelsen med at finde ud af, hvilken behandling du skal have. Når vi kender resultatet af undersøgelserne, aftaler vi det fremtidige forløb.

Gravid efter barnløshedsbehandling med donorsæd på Dansk Fertilitetsklinik
Gravid efter barnløshedsbehandling med donorsæd på Dansk Fertilitetsklinik